Categories
Nieuws

De server is niet toegankelijk of zijn naam is onjuist

Waarschijnlijk is een automatische update mislukt en ontbreekt het server onderdeel nu op je computer/server. Je kant dit het gemakkelijkste oplossen door het server deel van TIP Integral opnieuw te installeren.
Dit doe je op de volgende manier.
– Hou je licentienummer bij de hand, weet je dit niet meer, zoek dan op je computer/server naar het bestand server.xml en open dit met kladblok.
– Ga naar ftp://ftp.tipgroup.com/self
– Download en start Tip-Server.exe
– Doorloop de installatiewizard en je server zou terug beschikbaar moeten zijn

Categories
Nieuws

Onbepaald of afgesloten boekjaar … Help

Door de jaarovergang zijn we in de meeste gevallen ook in een nieuw boekjaar beland. Het is noodzakelijk dat dit nieuwe boekjaar ook in de Parameters-Boekouding-Boekjaren Tabel wordt opgenomen om deze melding op te lossen.

Categories
Nieuws

R10 Dossier geblokkeerd, wat nu ?

TIP Integral bevat een nieuwe feature om uw dossier te deblokkeren. Ga naar menu Configuratie->Dossiers->De dossiers beheren. Uw geblokkeerd dossier zal er rood gekleurd terug te vinden zijn. Dubbelklik op het dossier en vindt een knop om het dossier terug te activeren.
Er wordt een actieve controle gestart en als er geen problemen met de gegevensstructuren gevonden wordt zal het dossier terug toegankelijk zijn na de controle.

Categories
Nieuws

Restore/Upgrade van een dossier in R10

Wanneer je een dossier restore doet in R10 van een redelijke omvang of van een oudere versie R5, wacht tot de restore volledig is afgehandeld (resultaat op scherm bvb).
Klik je vroeger op het dossier om bewerkingen te doen, dan zal met quasi zekerheid je dossier geblokkeerd zitten.
Wil je dit oplossen, restore hetzelfde dossier nogmaals en wacht op de volledige afhandeling, je dossier zal dan weer vrij toegankelijk zijn.

Categories
Nieuws

R10 en de nieuwe xml stuctuur van Intervat

TIP Integral R10 is aangepast om de nieuwe xml structuren van Intervat aan te maken.